Clara gør en forskel for dig

Clara er et privat firma, der yder ­personlig pleje og praktisk hjælp af højeste kvalitet for såvel unge som ældre. Vi gør dagligt en forskel for de mange mennesker, hvor­ ­­hverdagen er blevet besværlig og uoverkommelig.

Vores store erfaring inden for ­hjemmehjælp og –pleje skaber de bedste betingelser for dig, som har brug for hjælp i hverdagen. Navnet Clara er af samme årsag blevet et anerkendt varemærke for kvalitet og ansvarlighed. Forvent derfor altid en upåklagelig indsats, når vores dygtige hjemmehjælpere er på besøg.

Vi fik tryghed i hverdagen

”De kommer altid som aftalt og tager min mand op om morgenen. Til dagligt har jeg selv mange gøremål, så det er dejligt at vide, at ­hjælperne kender min mand og ved, hvad der skal gøres. Jeg har mange fritidsinteresser som jeg stadigvæk plejer. Det kan jeg kun, fordi jeg føler mig tryg ved at gå fra min mand, fordi jeg ved, at han er i gode hænder. De er alle sammen kærlige og søde ved ham, det er en fryd at høre om hans dag, når vi om eftermiddagen er sammen igen”.

Ingrid, 77 år, gift med Poul